Activitati de promovare in raioane
Strategii efective la nivel regional
Metode de promovare a vanzarilor in raioane

Strategii eficiente si publicitate in regiuni Moldova

publicitate in Moldova
 • Analiza vinzarilor existente, amplasarea geografica, portofoliu de clienti existenti, potential de extindere a afacerii si a clientilor pentru a evalua si elabora strategii de promovare in raioane (publicitate in regiuni Moldova);
 • Specialistii nostri, bazindu-se pe experienta sa din domeniul Retail, pot evalua din punct de vedere a pozitionarii strategice punctele de vinzare existente, cit si sa evidentieze problemele esentiale cu care s-ar confrunta eventual niste puncte comerciale concrete, amplasate in raioanele din Moldova, deci promovare retele Moldova;
 • De ex: O reprezentanta a afacerii Dvs nu indeplineste planul de vinzari si nu puteti intelege care sunt cauzele? Investiti in publicitate regional dar pina cind fara succes? Echipa noastra va poate da raspuns la intrebare, analizind si influentind dezvoltarea punctului regional. Se pune accent pe dezvoltarea locala a afacerii, reesind din specificul businessului regional, din specificul comportamentului consumatorului, eficientei publicitatii, recuperare investitii etc. Reclama in Moldova poate fi eficienta!
 • R. Moldova dupa cite stim este un stat destul de mic, dar cu o populatie destul de diferita ca interes, limba vorbita, venituri, necesitati etc.
 • In unele regiuni sunt eficiente unele tipuri si instrumente de promovare, care sunt absolut inutile in altele. De ex sunt regiuni in care este eficienta organizarea actiunilor BTL in zile de “Piata”, iar in altele sunt eficiente pentru asa gen de actiuni autogarile. Sau- in unele regiuni materialele promotionale pe suport de hirtie sunt eficiente daca informatia este exclusiv in limba romana, in altele- exclusiv in limba rusa etc.
 • Apeleaza la noi daca vrei sa stii cum anume iti promovezi produsele sau serviciile in dependenta de preferintele regionale a consumatorului potential, adica organizare publicitate in regiuni Moldova! Organizeaza reclama in orase din Moldova prin intermediul “Like-Media”!
 • Plasarea publicitatii online (publicitate in Moldova) se face anume pentru utilizatori din regiune in care se promoveaza vinzarile.
 • Pentru a economisi bugetul de marketing si pentru a promova un punct de vinzare regional, instrumentele si posibilitatile noastre de promovare va vor permite sa va afisati mesajul publicitar locuitorilor regionali din zona vizata. Cind e cazul sa vorbim despre publicitate in regiuni Moldova- targhetarea potentialilor clienti este facuta cu precizie inalta, cu o precizie de zonare ridicata, conform localitatii pe care o vizam. Rezultatul nu se va face asteptat! Apeleaza-ne si convinge-te cum putem targheta si selecta clientii care te intereseaza, in dependent de locatia lor- amplasind reclama in orase din Moldova (publicitate in regiuni Moldova)!
Publicitate in regiuni moldova

Publicitate in regiuni Moldova

promovare retele moldova
 • Noi, suntem parteneri cu diferiti furnizori de publicitate in regiuni Moldova, ceea ce ne permite sa organizam pentru Dvs reclama in orase din Moldova.Agentia noastra colaboreaza cu canale TV si Radio regionale, care conform datelor noastre statistice si a sondajelor oficiale prezinta interes mult mai mare pentru locuitorii regionali decit canalele nationale. De ce? Oricare isi doreste sa cunoasca ceea ce il priveste in mod direct, de ex stirile regionale sau mesaje de vinzare-cumparare locale decit cele la nivel national. Tinteste cu mesajul tau publicitar cu precizie- iar noi te vom ajuta sa-ti optimizezi cheltuielile si sa te bucuri de rezultate!
 • Presa regionala este destul de raspindita ca sursa de informatie in regiuni. Un anunt in un ziar local, sau o oferta de stimulare a vinzarilor va fi destul de rezultativ. In regiuni ziarul ramine destul de popular si cautat in intentia consumatorului potential de a procura bunuri sau de a beneficia de careva servicii.
 • Noi putem distribui oferta Ta prin email in acele regiuni in care alegi. Avem o baza uriasa de email-uri – inclusiv a persoanelor care locuiesc in regiuni.Promovarea in raioane acum e mult mai accesibila!
 • Distribuim material publicitar si prin posta. Daca in Chisinau popularitatea raspindirii materialelor publicitare scade din cauza ca exista un surplus de activitati de genul dat, atunci in regiuni oamenii cu placere studiaza ofertele multicolore care eventual le sunt puse la dispozitie. Tiparul si raspindirea materialului promotional la nivel de regiuni (promovare in raioane) este destul de efectiva din cauza lipsei de concurenta. Fii primul care se va evidentia utilizind un instrument de marketing vechi- in locatii noi!
 • Actiunea BTL este o actiune promotionala pentru a stimula sau crea interesul consumatorului potential anume prin contact direct dintre produs si client cu ajutorul promouterilor nostri. Ai nevoie sa organizam o degustare, o testare a produsului tau etc- apeleaza la echipa noastra de promoteri din intreaga tara!
 • Intentionezi sa-ti lansezi afacerea in regiune? Sau intentionezi sa-ti deschizi un punct comercial nou?
 • Tot de ce ai nevoie, de la mediatizarea evenimentului, pina la organizare, decorare si promovare- poti sa gasesti la Like-Media! Baloane,tombola, concert, eveniment si multa voie buna la care intreaga regiune va fi prezenta- e garantat!
reclama in orase din moldova

Ai filiale sau o retea de magazine regiuni? Doresti sa asiguri promovare retele Moldova? Publicitate in regiuni Moldova

Noi stim exact de ce au nevoie filialele tale regionale!!

I Skype, I Facebook, Therefore I am.