Сomunicare si relatii publice, companii de PR
Evenimente si campanii de PR
Cercetari de marketing si alte servicii

relatii publice si publicitate

Comunica si creaza mituri despre afacerea ta prin intermediul PR-ului…In afacerea ta se intimpla o multime de evenimente? Iti deschizi un magazin nou, lansezi un produs nous au te ocupi de binefacere? Comunica publicului despre noutatile tale, ca esti social-responsabil, ca iti pasa, sensibilizeaza cu orice ocazie clientii tai potentiali ca ei sa cumpere si emotiv de la tine. Utilizeaza  relatii publice si publicitate periodic pentru a te face auzit intr-un mod deosebit!

Implimenteaza relatii publice si comunicare, deoarece mai mult de jumatate din cumparaturile din Moldova se efectueaza la nivel emotional (aici de ajutor sunt campanii de PR), pe cind in Europa- la nivel rational. Creeaza istorii si arata rezultate frumoase, fa-le publice prin intermediul unui articol publicitar in cadrul unor campanii de promovare contribuie la emotiile pozitive pe care le poate genera campaniile tale de comunicare su relatii  publice.

Nu lasa sa treaca pe linga tine si alte evenimente importante, fii active si participa la concursuri, sponsorizeaza concerte, participa la expozitii, organizeaza tombola cu show si focuri de artificii, invita un guest-star si organizeaza eventual o degustare, pentru a implica clientii potentiali sa comunice cu tine in cadrul multor evenimente.Iti doresti aceste lucruri dar nu stii cum le poti implimenta? Apeleaza la agentie PR “Like-Media”, si noi iti vom organiza evenimente remarcabile pentru relatii publice in marketing de durata.

agentie pr

Cercetari de marketing si alte servicii

show si focuri de artificii
  • A sosit momentul sa iti reevaluezi pozitia pe piata? Sau e cazul sa afli ce loc ocupi pe piata? Are brand-ul tau notorietate sau iti valorifici resursele la maxim? Efectuam cercetari de marketing care sunt studii de piata din domenii diferite si servesc diferitor scopuri. 
  • Un sondaj de piata reflecta realitatea in cifre a situatiei economico-financiara, iar cercetari de marketing periodice sunt benefice oricarui tip de afaceri ca sa fii la curent cu toate schimbarile si tentele noi ale mediului de afaceri.
  • Elaborarea articolelor relevante despre evenimente importante din compania Ta
  • Publicarea si compunerea de modele de reclame scrise
  • Organizarea expozitiilor (sau expozitie personalizata)
  • Activitati sociale, Guest-Star, etc.
  • Organizarea si mediatizarea reportajelor pentru TV/Radio
  • Organizare concusuri, concerte, degustare, show si focuri de artificii, deschidere magazine, tombola in cadrul unor relatii publice pentru publicitate in presa sau relatii publice online.
  • Servicii organizare sau efectuare telemarketing sau telesales pentru succesul afacerii tale!
campanii de promovare

Iti doreste o campanie de PR, relatii publice si cuminicare?

Noi stim ce trebuie sa le spunem oamenilor si ce vor ei sa auda!!

I Skype, I Facebook, Therefore I am.