Oferim servii de creare site uri web
Realizarea unui website
Constructie website

Plaseaza-ti afacerea online - elaboreaza un website

agentie web design
 • In epoca dezvoltarii active a mediului online, plasarea companiei tale in sfera online nu mai este o optiune, ci o necesitate vitala. Daca simti nevoia de a crea un site web, cum sa faci un site? Un site - este o multitudine de pagini web, iar primul lucru care trebuie de facut este sa te gindesti la modalitatile de constructie website si la scopurile pe care le urmaresti. Fie ca iti doresti creare magazin online, fie ca iti doresti crearea unui web site (site web) clasic sau un site de prezentare, radacinile vin din ideea de a-ti amplasa afacerea ta online.
 • Mai mult ca atit sunt o multime de chestii la care trebuie sa te gindesti: inregistrare domeniu, nume domeniu, cine se va ocupa de constructie website, sa te gindesti la design web, preturi web design, cine se va ocupa de administrare site si in final, cit costa un site web si cine se va ocupa de creare site.
 • Companii care se ocupa de creare site uri sunt multe, insa opteaza in alegerea ta in favoarea companiei care nu se ocupa de numai creare site web, si stie cum se face un site, ci se va putea ocupa si de intretinere site si de promovarea lui.
 • Iar acum, despre tipurile de web site: creare web site impreuna cu web design ca rezultat al muncii de programare web (realizat de programisti in conformitate cu nevoile afacerii tale, tipic pentru creare site magazin online), sau in baza sabloanelor existente, si atunci realizarea unei pagini web nu este atit de costisitoare.
 • Crearea unui magazin online presupune un site profesional, iar structura unei pagini web e in strinsa legatura cu programare site.
 • Creare site wordpress e un tip de website ieftin, si rapid in executare, varianta pentru care opteaza tot mai multe persoane interesate in realizarea unui site in termeni restrinsi. Altii opteaza pentru creare website gratuit, in baza sabloanelor pe care le gasesti in Internet - ce e de asemenea o varianta de a iesi din situatie atunci cind ai buget mic si o cimpanie mica, care nu are nevoie de programare in php sau de o constructie site complicata.
 • Fie ca merge vorba despre site uri profesionale, creare site magazin online, realizare site la cheie  sau de o simpla realizare site uri web - e important sa te gindesti la dezvoltare site / realizare website.
 • Chiar daca ai optat pentru creare site gratis, si ai facut economii la crearea unui site, nu e cazul sa economisesti pe servicii unei firme web design, atunci cind ajungi la etapa design site. Anume web design site iti va face site-ul prietenos, ii va da personalitate si il va face unic.Aici este cazul sa ceri oferta website de la o firma web design profesionala.
preturi site uri web

Creare site uri web si alte servicii

servicii creare site

Agentia digitala “Like-Media” detine toate resursele necesare si detine experienta pentru creare site uri web pentru orice gen de business sau companie, indiferent de specificul ei.

Oferim solutii personalizate la cheie, sau solutii finale  de design web cu constructive website care  sunt atractive din punct de vedere a designului si sunt functionale satisfacind nevoile oricarui client decis sa treaca la etapa de realizarea unui site, incadrindu-ne in bugetul propus.

Creare site uri web  simple si complicate, accesibile si scumpe, compatibile cu dispozitive mobile (responsive) – gasesti la “Like-Media”. 

Tipuri de website-uri de care poti beneficia la noi:

 1. Portaluri web – site-uri informative care consolideaza informatii din diverse surse;
 2. Site-uri corporative – website-uri pentru companii;
 3. Site-uri-carte de vizita, website-uri prezentative mici, deseori „one-page” (pe o pagina web);
 4. Internet magazine – asigura vinzari online
 5. Blog-uri – site-uri destinate articolelor, noutati
 6. Landing pages – site-uri destinate colectarii de contacte

Agentia digitala “Like-Media” propune nu doar creare site web sau optimizare, ci si lucru ulterior cu pagina web data, in vederea promovarii ei, completarii cu informatie, comunicare prin intermediul blogurilor cu clientii etc. Apeleaza la noi deoarece noi stim nu numai sa cream site-uri, ci sa le mentinem in “viata”.

Noi suntem buni in:

 1. Plasarea regulata a articolelor;
 2. Plasarea regulata a noutatilor;
 3. Moderarea si plasarea comentariilor;
 4. Mentinerea blog-ului;
 5. Chat live cu clienti;
 6. Comenzi online in internet magazine online;

Afiseaza site-ul tau in cautarea potentialilor tai clienti, atunci cind ei au nevoie de tine si cauta in  Google, Yandex sau Mail.ru produsul tau sau serviciile tale. Plateste pentru rezultat sau numai atunci cind apasa click pentru a trece pe site-ul tau, cind vizioneaza mesajele sau te apeleaza.

O companie care doreste sa se promoveze prin intermediul motoarelor de cautare, poate influenta lista de rezultate afisate, in vederea ocuparii unui loc de top, si anume prin asa instrumente ca:

 1. Afisare banner promotional;
 2. Afisare anunt online;
 3. Ocuparea unei pozitii de top a site-ului companiei;
 4. Urmarire utilizatori care au contactat deja cu un anunt digital (remarketing);
site profesional

Ai finisat cu realizarea unui site? Ocupa-te de promovarea lui pentru ca el sa genereze vinzari!

Deservirea si mentenanta ulterioara a website impreuna cu "Like-Media"!

I Skype, I Facebook, Therefore I am.