Oferim grant pentru dezvoltarea afacerii
Program de finantare proiecte
Acordare finantare site

Grant pentru dezvoltare afacere, finantare europeana pentru antreprenori si granturi pentru femei de afaceri

ebrd moldova

Afacerea ta se afla la etapa cind nu dispune de suficiente resurse pentru a inregistra o dezvoltare? Afla atunci ca exista programe de finantare pentru afaceri mici si mijlocii care te poate ajuta sa implimentezi multe proiecte benefice afacerii tale, iar investitiile pot fi finantate de catre diferite organizarii destinate scopurilor stipulate mai sus (ca de ex constructia unui site, sondaje si cercetari de marketing etc). Daca esti in cautare de resurse suplimentare pentru implimentarea unor proiecte, afla atunci ca afacerea ta are o multime de oportunitati de dezvoltare pe care le poate explora.

Specialistii de la  Agentia "Like-Media" detin in portofoliul sau o experienta vasta privind  implimentarea multor proiecte accesind proiecte de acordare finantare site. In rezultat- companiile beneficiare au primit un produs modern, corespunzator cerintelor afacerii lor, la costuri minime gratie accesarii unor proiecte de finantare, ca de exemplu proiect Berd Moldova. Dezvoltarea afacerii companiilor beneficiare a luat o cale noua de dezvoltare, accesarea de fonduri europene nerambursabile fiind benefica si cu un impact major de dezvoltare ulterioara. Apeleaza la specialistii de la "Like-Media" pentru a afla cum si care sunt conditii pentru accesarea fondurilor europene nerambursabile.

fonduri nerambursabile

Programe internationale pentru acordare grant website

grant pentru dezvoltare afacere

Mecanismul abordarii de acordare finantare site (creare site nou) contine in sine elaborarea unui caiet de sarcini pentru a rasfringe toate momentele organizatorice si tehnice a site-ului care va fi creat. Adica, este nevoie de aplicat pe hirtie toate functiile si posibilitatile pe care e nevoie sa le efectueze noul site.

Dupa aceasta sprin intermediul specialistilor certificati de catre organizatia de finantare se lucreaza la implimentarea proiectului, iar la finalizarea acestuia, cheltuielile sunt rambursate.

Pentru intreprinderile mici si mijlocii din Moldova exista sprijin sub forma de fonduri europene nerambursabile. Oferim servicii de consultanta proiecte europene pentru beneficiarii potentiali. Aceste companii pot beneficia de fonduri europene pentru optimizarea si dezvoltarea afacerilor proprii.

In scopul sustinerii intreprinderilor mici si mijlocii se acorda granturi din fonduri europene nerambursabile pentru gestionarea sporita a propriei afaceri.

In rezultatul colaborarii companiile beneficiaza de oportunitati de a avea web site-uri performante, inclusiv sisteme contabile, proiecte de design si servicii de promovare online.

Aceste fonduri nerambursabile ofera un grant pentru dezvoltare afacere intreprinderilor mici si mijlocii de pe intreg teritoriu al Republicii Moldova. Prin acest mod de participare sunt stimulate afacerile din toate domeniile.

fonduri nerambursabile

Beneficiaza de programe de finantare europene impreuna cu agentia "Like-Media"

Noi stim sa gasim surse de finantare pentru proiectele tale noi!!

I Skype, I Facebook, Therefore I am.