Cu noi veti fi la curent cu schimbarile ce va inconjoara
Metode de mail direct (email distributie)
Alte metode de distibutie publicitate (SMS, Viber, Skype etc)

Comunica despre ofertele tale prin email distributie

email distributie
  • Comunicarea e-mail in prezent este face parte din viata de zi cu zi, fiind instrument de comunicare in afaceri, in viata personala, si gratie accesului la Internet inlocuieste comunicarea prin posta clasica. Oamenii de aboneaza la newslwttere, pentru a primi oferte si informatii noi si pentru a fi la curent cu schimbarile care il inconjoara. Iata de ce sa faci email marketing (email distributie) este util si efectiv, gratie nivelului sporit de citibilitate din partea cititorului de mesaje.
  • Sa faci mail direct in prezent e foarte usor. Acumuleaza din diverse sondaje sau prin intermediul site-ului adrese email a clientilor tai, pentru a pastra legatura si a comunica mai departe. Daca inca nu ai o baza de date si iti doresti  niste mesaje promotionale distribuire, apeleaza la agentia "Like-Media" si noi iti vom pune la dispozitie baza noastra de date de clienti potentiali.
  • Putem organiza trimitere e-mail (direct e-mail) in termeni restrinsi, pentru ca mai apoi sa iti punem la dispozitie statistica cite email-uri au fost deschise (vizualizate) etc. Mentionam ca o campanie email marketing setate de noi (e-mail distibution) contine in sine numai adrese de email valabile (adrese de email valide). Rezultat garantat si raportare transparenta!
  • Comunicarea prin Skype, prin SMS si prin Viber are in comun faptul ca participantii comunica prin mesaje textuale scurte. Sunt comode si practic prezente pe toate dispozitivele mobile. Deci, o campanie publicitara axata pe  viber reclama, sms distributie, reclama in skype  va asigura o prezenta mult mai buna atunci cind optati pentru mesaje clare si scurte.
  • Iar acum, despre tipurile de web site: creare web site impreuna cu web design ca rezultat al muncii de programare web (realizat de programisti in conformitate cu nevoile afacerii tale, tipic pentru creare site magazin online), sau in baza sabloanelor existente, si atunci realizarea unei pagini web nu este atit de costisitoare.
  • Afla cum faci trimitere sms, publicitate  viber si skype
trimitere e-mail

Metode de promovare online prin email marketing!

adrese de email valide

Reclama virus se deosebeste de publicitatea clasica prin capacitate mare de raspindire, gratie modalitatilor interesante si neordinare de expunere a mesajului. Die ca utilizei spoturi virus, fie ca utilizezi reclame statice virus, scopul lor este de a crea interes astfel incit utilizatorii sa simta tendinta de a impartasi experienta cu prietenii sai. 

Un virus marketing lansat traieste de sine statator de la citeva luni la citiva ani, avind o acoperire extrem de mare. Rezultatul reclamei virus depinde in mare masura de calitatea de expunere a mesajului, ca el sa cuprinda interesele si sa creeze emotie.

spoturi virus

Doresti sa incerci mail direct, expediere SMS, publicitate Skype sau Viber?

Nu ezita si contacteaza agentia "Like-Media"!

I Skype, I Facebook, Therefore I am.