Publicitate adwords pentru afacerea ta!

Specialistii nostri certificati de Google sunt capabili sa ofere servicii complete pentru dezvoltarea companiilor. In baza serviciilor adwords, oferim cele mai eficiente unelte in domeniul publicitatii. Expertii nostri se ocupa de promovare adwords, administrare si optimizare pentru ca Dvs. sa obtineti unul din cele mai bune rezultate. Aceasta promovare este una din metodele cele mai rapide si eficiente de a mari vanzarile  afacerii Dvs. Like-Media va ofera servicii profesionale de optimizare a campaniilor Google Adwords a site-lui Dvs. Datorita strategiilor noastre de marketing online veti putea obtine un profit mai mare de la o luna la alta.
In ziua de azi toti noi suntem utilizatori ai internetului si folosim un motor de cautare. Motorul de cautare presupune a fi un program datorita caruia puteti gasi, in baza cuvintelor cheie, site-ul dorit. Introducand cuvantul cautat gasesti mai multe pagini cu informatia care are legatura cu cuvantul dat. Echipa noastra este certificata Google si va poate aduce la cunostinta care sunt aceste exemple de anunturi de promovare. Suntem dispusi sa va promovam afacerea utilizand motorul de cautare prin care veti fi gasit cu usurinta in lista top. In momentul in care un utilizator vrea sa caute un anumit cuvant ce tine de domeniul Dvs. de activitate, anuntul Dvs. va fi primul gasit. Datorita acestei metode veti obtine profituri mai mari.
Like-Media fiind detinatori de certificate google partener va ofera servicii exclusive de promovare a afacerii Dvs. Prin implementarea de bannere animate, ce au devenit cele mai utilizate produse de promovare, veti fi gasiti cu usurinta. Cream bannere pe interesul publicului in asa fel incat sa oferim posibilitatea clientilor cu buget redus sa poata beneficia de asemenea servicii. Aceasta metoda de promovare este eficienta  si ofera multiple posibilitati automatizate ce permit clientilor sa gestioneze singuri campaniile de publicitate (poate alege, zona, orarul si ziua saptamanii). Publicitatea contextuala este o forma de publicitate online care prin intermediul banner-lor transmit mesajul concret si explicit, astfel va optimiza pozitia publicitatii pe internet.
Compania noastra certificata de Google va ofera o serie de beneficii in promovare prin intermediul publicitatii video. In baza specificului afacerii Dvs. va cream o comunitate aparte care va duce la obtinerea multiplelor utilizatori. Incarcam video pe YouTube si oferim o descriere cat mai detaliata, incluzind cuvinte cheie. Cream titluri care poarta o importanta foarte mare pentru vizionari frecvente. Folosim puterea si capacitatile retelelor sociale pentru promovarea continutului video. Va asiguram prezenta online a continutului video care va fi vizionat de mai multe persoane. Beneficiaza de video marketingul oferit de Like-Media si vei avea o afacere de succes!

Va oferim cele mai utile metode de promovare a businessului!

I Skype, I Facebook, Therefore I am.