Agentia de creatie va ofera servicii de inalta calitate
Productie spoturi audio video/ bannere personalizate
Servicii design materiale promotionale/ articole publicitare

Productie spoturi video / bannere publicitare

design publicitar

Agentia Like-Media va poate pune la dispozitie un spectru larg de servcii design ceea ce tine de crearea conceptului pina la producerea spotului audio si video la cele mai rezonabile preturi. Cele mai populare voci ale dictorilor din Moldova si de peste hotare (Romania, Rusia, etc) va stau la dispozitie astfel incit spotul radio creat de noi va fi desoebit si evidentiat in grila de publicitate de pe posturile radio, iar spotul video creat de noi- va fi unic si individual. Dvs puteti benficia de toate tendintele noi din sfera producerii spoturilor video, ori ca e vorba de o animatie simpla, spot grafic, 3D, sau mixat- filmari live cu plasare de produs in format grafic. Orice este posibil cu noi - de la scenariu (storyboard) - pina la vizualizare in diferite formate specifice canalelor de Televiziune sau adaptare pentru Internet.

  • Studiile noi de marketing arata ca consumatorii navigind pe Internet in mare parte cauta relaxare sau distractii. Bannerul promotional care le va fi aratat e nevoie sa fie dinamic, atractiv si plin de divertisment. In acelasi timp- partea informationala nu este de neglijat.
  • Tipul bannerului care va fi elaborat depinde de scopurile pe care e necesar sa le atinga. Daca optati pentru un banner static- e cazul sa contina doar 1 tip de informatie, un banner dinamic- poate contine mai multe plasari de produse sau servicii. Bannerul Reach- mai este numit banner “jucaus”- e ultima generatie de bannere menite sa se deosebeasca atit costructiv (poate avea diferita forma, chiar si individuala), cit si ca mecanism de functionare-pentru a atrage in mod special consumatorul.

Agentia de „Like-Media“ si echipa sa de design va ajuta la punerea in aplicare a proiectelor de proiectare complexe: productia de bannere publicitare (creare bannere), crearea de bannere flash, elaborare bannere pentru site, producere de logo-uri, realizarea stilului individual (design al stilului individual), stil corporativ si multe altele. Serviciile noastre de proiectare si crearea de machete au contribuit la dezvoltarea clientilor nostri, chiar daca asta este msotra de pliante, design de cataloage, proiectare de carte de brand (elaborare de carte de brand), dezvoltare de stil personalizat si multe altele.  

print banner

Design materiale promotionale / creare content

productie spoturi video

Nu exista practic nici o companie care sa nu beneficieze de servicii design in vederea promovarii imaginii sale prin intrumente de branding. Echipa noastra de designeri va sta la dispoiztie,incearca ceva nou pentru a simti diferenta! Designerii nostri sunt novatori, dornici de a crea istorie iar toate lucrarile noastre sunt unicale! Designul nostru nu este doar atractiv- dar promoveaza si vinde- lucru nu intr-atit de des intilnit pe piata publicitatii din R. Moldova.

  • Aveti nevoie de un articol pentru a mediatiza un eveniment? Doriti sa postati o stire? Like-Media va poate crea textul, poate imbina eventual si text-ul cu imagini si video - totul pentru o promovare eficienta pentru beneficiul clientului!;
  • Articole si texte create de noi sunt nu doar interesante, dar si eficiente din punct de vedere al SEO. Ele sunt optimizate dupa cuvinte cheie in asa fel, ca sa fie placute nu doar de oameni, dar si de motoare de cautare in internet!
productie spoturi video

Doar cu o agentie creativa de design profesional poti iesi in evidenta!

Apeleaza acum pentru oferta promotionala!

I Skype, I Facebook, Therefore I am.