Iti punem la dispozitie o oferta larga de publicitate outdoor!
Publicitate stradala
Reclama pe mijloace de transport

Publicitate outdoor

panou publicitar pentru un produs nou
  • Publicitate stradala (publicitatea exterioara) reprezinta in sine publicitate outdoor (OOH), fiind recunoscuta ca cel mai popular tip de publicitate, din cauza accesibilitatii sale si a posibilitatii de a contacta cu un numar mare de potentiali clienti.
  • Panourile publicitare outdoor (panouri publicitare Chisinau) (billboard - uri) sunt instalate prin orase sau la intrarile in orase, pe zone strategice ale drumurilor nationale, intersectii si autostrazi.
  • Like-Media dispune de o oferta larga de panouri publicitare Chisinau, cit si din intreaga R.Moldova. Preturile pe care suntem gata sa le punem la dispozitie pentru un panou publicitar sunt destul de competitive din cauza parteneriatelor convenabile cu prestatorii de servicii din domeniul panouri publicitare stradale. De asemenea va putem propune si servicii de tipar a bannerelor pentru amplasare pe panouri publicitare.
  • Un mare plus al acestui tip de publicitate este ca oricine doreste un panou pulicitar pentru un produs nou poate, in termen scurt, sa inchirieze un panou publicitar stradal si sa isi amplaseze publicitatea. Ce poate fi mai distractive in strada decit reclame stradale? Anume publicitatea stradala in orasul meu poate transforma o calatorie prin oras in o modalitate de a descoperi oferte actuale si interesante. Un banner stradal linga locatia afacrii tale iti poate spori vizibilitatea! Cere oferta de panouri publicitare Chisinau (billboard), pentru a putea amplasa pret de aproximativ 200 euro pentru 1 panou publicitatea ta – pentru o publicitate outdoor (publicitate stradala) pentru ca prezenta ta sa fie remarcata!
  • Panouri publicitare LED sunt un tip de publicitate outdoor destul de nou pe piata publicitatii din Moldova, fiind niste tipuri noi de panouri publicitare Chisinau,  dar care cistiga teren cu pasi rapizi din cauza vizibilitatii destul de bune in comparatie cu un billboard clasic. Posibilitatea amplasarii pepanouri publicitare LED a publicitatii dinamice (a spoturilor video fara sunet) le da sansa de a contacta in mod interactiv cu pietonii sau automobilistii, la preturi mult mai joase ca publicitatea la TV.
  • Publicitatea prin intermediul panouri LED are un impact foarte puternic asupra audientei si ofera foarte multe posibilitati de targetare in functie de locatia in care este amplasat un panou publicitar LED. Poti inchiria un panou publicitar LED pret de citeva sute de euro pentru a-ti rula publicitatea exterioara intr-un mod distractiv!
  • Opteaza pentru un panou de publicitate clasic (panotaj stradal) si pentru panouri publicitare LED linga locatia afacerii tale, si nimeni nu iti va putea rezista vizitindu-ti magazinul!
  • Contacteaza Like-Media pentru a afla unde se afla un publicitar LED care ti se potriveste!
panou publicitar pentru un produs nou

Publicitate prin intermediul mijloacelor de trasnport

Reclama pe troleibuse
  • Publicitate exterioara pe mijloace de transport, este un tip mobil de publicitate outdoor, caracteristica oraselor mari, unde cu costuri mici acoperi publicul tinta rapid din cauza mobilitatii mijlocului de transport. Impactul cu locuitorii orasului in care implientezi acest instrument este enorm! In general reclama pe mijloace de transport ofera o buna audienta in orasele aglomerate. Reclama mobila ofera o acoperire larga, expunere repetata, costuri reduse si flexibilitate. Este atins un segment variat de populatie.Plaseaza reclama pe troleibuse, pe rutiere (maxi-taxi), publicitate pe autobuse si taxi-uri pentru o acoperire si mai mare!
  • Putem aplica mesajul tau: In exteriorul mijlocului de transport (pe autobuse, troleibuse, maxi-taxi, rutiere, masini de taxi etc.)

In prezent, sunt disponibile publicului diferite sondaje care masoara publicul canalelor tv, raspunzind la intrebarea care post de televiziune ti se potriveste. Daca auditoriul tau tinta e tineretul- ti se potrivesc unele posturi, ele impartindu-se si dupa limba vorbita, locatie sau regiune. Solicita sondaje de marketing la stabilirea unui mediaplan pentru a te convinde ca faci alegerea corecta!

afisaj stradal

Iti dorestu panouri publicitare Chisinau sau reclama pe mijloace de transport?

Descopera oferta noastra de publicitate exterioara!!

I Skype, I Facebook, Therefore I am.