Metode de promovare a unei firme - tipar catalog si pliante, carti de vizita
Materiale publicitare pe suport de hirtie
Metode de distribuire pliante

Materiale publicitare pe suport de hirtie

cutii scrisori
  • Companiile intotdeauna ajung la o etapa de dezvoltare incare transmit puterea band-ului sau a marcii comerciale prin intermediului unui mesaj imprimat pe hirtie. Nu exista practic nici o companie in prezent nu ar avea nevoie de careva materiale publicitare tiparite pe suport de hirtie. Apeleaza la Like-Media pentru o eventuala comanda sau o comparatie de pret daca ai nevoie de carti de vizita, tipar catalog si pliante, postere si flyere, flutusari, brosura, calendare, afise publicitare sau oricare alte obiecte promotionale!
  • Ai o retea de magazine? Doteaza periodic rafturile cu pliante promotionale, brosuri publicitare, eventual un fluturas publicitar pentru a evidentia un anumit tip de marfuri la raft. ALteori, posibilitatea de a lua acasa material publicitare, exista sansa ca material publicitare luate din magazine sa fie studiate mai minutios ulterior acasa, sporind nivelul de loialitate si sansa de a se intoarce in magazin pentru o alta cumparatura.
  • Alt canal de comunicare pe care il poti implimenta cu success este sa tiparesti fluturasi publicitari, pe care ii poti raspindi in strada sau intersectii aglomerate, sau poti efectua acelasi lucru si cu flaiere, pliante publicitare sau cu oricare material promotionale personalizate pentru a te evidentia cit mai mult in mediul concurential. Implimenteaza instrumente din marketing direct si popularizeaza-ti produsul!
  • Publicitatea tiparita pe suport de hirtie (material publicitare) – e practic cel mai raspindit intrument de promovare (marketing direct), deoarece permite de a promova mai multe oferte in paralel, iar costul unui contact este destul de mic.
  • Instrumentele pot fi diferite (produse din poligrafie ca diferite dimensiuni si  modele flyere publicitare, diferite dimensiuni si modele de brosuri, catalog de produse etc). Dar, este important de mentionat si materiale publicitare care redau valoarea brandului tau, ca carti de vizita (diferite modele carti de vizita), calendar personalizat, mape de prezentare sau agende piele si alte materiale publicitare personalizate. Transmitind carti de vizita partenerilor sau clientilor tai, transmiti si o parte din emotii legate de produsul tau.
  • Te poti evidentia cu carti vizita plastic sau ceva iesit din comun cind este vorba de dimensiuni carte de vizita, ca sa fii tinut minte de detinatorii unor carti de vizita.
  • Intreaga gama de produse din industria poligrafica va este pusa la dispozitie atunci cind decizi sa apelezi chiar si pentru o comparative de pret la Agentia  Like-Media –pentru a primi oferta carti de vizita ieftine, pliante pret, flyere pret (flyere ieftine), pliante ieftine, carti vizita pret, tiparire flyere, tipografie offset sau tipografie ieftina.
  • Noi oferim si design pliante sau alte tipuri de design pentru tipar catalog si pliante, postere si flayere sau alte materiale publicitare (orice dimensiuni flyer (flyere modele), carti vizita, pliant (model pliant), afise, cataloage pe orice gen de hartie pentru flyere etc).
  • Fara a transpune brandul tau pe materiale publicitare pe suport de hirtie- nu transmiti prin mesaje emotie legata de identitatea ta. Carti de vizita personalizate (eventual cu un QR-code care duce la pagina ta pe facebook), fara tipar catalog si pliante, postere si flayere, o felicitare legata de anumite aniversari sau agenda, nu poti supravietui in mediul concurential, ai aceste materiale publicitare  sunt lucruri indispensabile care vor merge in lumea afacerilor mina de mina cu firma ta. Aici e importanta calitatea, deoarece un brand bun- devine rau din cauza unei calitati proaste a tiparului sau a hirtiei. Alege cu atentie cine se va ocupa de tiparire carti de vizita (imprimare carti de vizita), tiparire pliante, fluturas publicitar, flayere, pliante si ce tip alegi de hartie pentru carti de vizita care te va reprezenta.
  • Noi punem accent pe calitate- tipareste cu noi! Organizeaza actiuni promotionale pentru a iti mari traficul de client care iti vor vizita magazinul. Iti vei mari numarul de clienti si iti vei recupera investitiile! Agentia digitala “Like-Media” iti pune la dispozitie orice instrument din marketing direct pentru rezultate benefice afacerii tale!
distributie flyere

Distibutie pliante in cutii postale

tipografie ieftina

Odata ce s-a finisat etapa de creare de materiale publicitare in cadrul actiunilor de marketing direct, e cazul sa va ginditi la metodele de distributie pliante. Puteti raspindi flayere publicitare in cutiile postale a locuitorilor unui oras, astfel puteti la preturi destul de mici sa acoperiti un numar impunator de personae, si sa le puneti la dispozitie sau sa le propuneti sa faca cunostinta cu intreg spectrul de produse si servicii ale companiei Dvs. Cum are loc acest lucru? In parteneriat cu “Like-Media” e posibil de efectuat distribuire material publicitar impreuna cu distribuire posta, si atunci calitatea de distributie flyere este cea mai inalta!SUntem deschisi spre o colaborare distributie pliante in numele companiei Dvs!

Locuitorii unui oras reactioneaza diferit atunci cind in cutia postala primesc un fluturas publicitar sau  un plic,  care include mesaj cu brand-ul Dvs. Publicitatea in plic personalizat este un intrument clasic de promovare, care redefineste clasa si nivelul companiei care comunica pe acest canal traditional. Din cauza facilitatii accesului la client prin intermediul online, acest serviciu a scazut din popularitate, dar poafe fi efectiv utilizat pentru o acoperire fizica regionala cu precizie inalta din cauza targetarii fixe conform adreselor de domiciliu a populatiei. Mesaje publicitare in plic in cutii scrisori au cu totul alta percepere decit o impartire flyere simpla.

Ai nevoie de multi oameni in magazin? Publicul serviciului tau este larg si vrei sa te bucuri de popularitate? Imparte pliante in intersectii agglomerate, distribuie pliante din mina in mina pe strazi centrale sau adiacente magazinului tau. Profita de beneficiile pe care ti le poate aduce o distribuire material publicitar masiva (impartire flyere) in cadrul campaniilor de marketing direct.

calendare

Distribuie materiale publicitare pentru un marketing direct performant

Noi stim sa tiparim, raspindim calitativ la preturi pe buzunarul fiecaruia!!

I Skype, I Facebook, Therefore I am.