Oferim servicii de marketing in retea si promovare facebook
Retele de socializare (retele sociale)
Exemple de servicii social media

Cum functioneaza aceste retele de socializare

retelele de socializare
 • Retele de socializare (retele sociale) sunt uniuni de persoane cu aceleasi scopuri, cel mai des unite in scopuri de cautare de divertisment sau distractie, in paralel fiind menite sa ajute pe cineva, sa creeze cunostinte noi, sa comunice, sa raspindeasca informatii etc.  Retele de socializare de pe pagini web (care "traiesc"  online) in prezent reprezinta o necesitate vitala, in epoca cind viata de zi cu zi este menita sa migreze in sfera digitala. E greu sa iti imaginezi acum un tinar care nu ar avea un cont pe Instagram, facebook inregistrare sau un account pe ok ru.
 • Retelele de socializare sunt parte componenta din viata unei persoane, fiind saituri de socializare gratuite pentru o multime de utilizatori. Despre social media putem vorbi pina la nesfirsit, e important sa definim citeva saituri de socializare gratis pe care le utilizeaza cel mai des un cetatean al Moldovei, fiind prins intre influenta tarilor CSI (site de socializare odnoklassniki) si a Europei (impunid tendinta de a fi prezent online pe facebook). Aceste 2 site- uri sunt cele mai populare retele de socializare din Moldova.
 • O inregistrare pe facebook este caracteristica mai mult Chisinauienilor, iar pentru regiunile tarii, e mai caracteristic utilizarea in masa a odnoklassniki Moldova. Iubitorilor de poze si cu tendinte de comportament mai special le este caracteristic detinerea si a unui instagram cont. Daca persoanele fizice sunt prezente online- atunci firmele (companiile) pentru a-si promova serviciile apeleaza de asemenea la saituri de socializare. Prin intermediul lor firmele deruleaza campanii social media, se ocupa de promovare pe facebook, comunica si interactioneaza cu potentialii sai clienti, bucurindu-se la maxim de avantajele retelelor de socializare.  
 • Prezenta unui departament al marketingului la intreprindere e in strinsa legatura cu posibilitatea si capacitatea lui de a face marketing pe facebook. Publicitate pe facebook e un instrument de promovare social media  destul  de efectiv ca rezultate finale pentru comercianti, iar angajatii din cadrul marketingului tin sa descopere tot ce este nou- chiar si asa-zisele "secrete" facebook.
 • Agentia digitala "Like-Media" incurajeaza chiar si companiile mici sa inceapa sa se ocupe de promovare pagina facebook, iar tendinta fenomenului marketing in retea este a a acumula like uri la pagina de facebook pentru a spori numarul de fani a serviciului si a produsului tau, iar orice reclama pe facebook sa aiba un impact cit mai mare. Si totusi, cit costa publicitate pe facebook? Puteti sa va ocupati de promovare afacere pe facebook cu forte proprii, sau puteti in absenta unui specialist de marketing care s-ar ocupa de servicii social media sa apelati la specialisti calificati.
 • Agentia "Like-Media" se ocupa de administrare pagina facebook in numele clientilor sai, promovare facebook, promovare instagram, odnoklasniki sau alte site-uri de socializare.  Socializam si mediatizam orice serviciu sau produs la nivel national sau international. Retele de socializare? Nimic mai simplu, mai efcicient! Inregistreaza-te chiar acum daca nu ai un cont in retele de socializare si ocupa-te de creare cont facebook acum!  
promovare afacere pe facebook

Trucuri de diversificare a promovarii pe retele de socializare

situri de socializare
 • Pentru a acumula like uri facebook, dimensiunea maketei sau a mesajului publicitar care va avea ca scop sa iti aduca like uri pe facebook trebuie sa fie de 1200x444 pixel, asta pentru ca utilizatorul indiferent de gadgetul de pe care va accesa facebook-ul si va contacta cu mesajul tau, sa vada o imagine clara si nedeformata (cu margini de ex taiate).
 • Pentru o postare promovata ( fie ca e un anunt despre reduceri, sau o noutate in forma de poza)- dimensiunea recomandata este de 1200x1200 pixel. Si nu uita- limiteaza-te la text, imaginile cu text mai mult de 20% nu vor fi acceptate pentru promovare! Promoveaza pagina de facebook eficient!
 • Seteaza si posteaza poze cu dimensiunea 1080x1080 pentru a genera click-uri pe web-site-ul tau. Beneficii- poti incarca mai multe poze pentru a spori interesul clientilor tai potentiali! Fie ca sunt poze din magazine, fie ca sunt poze cu actiuni promotionale- incearca si compara eficienta diferitor campanii! 
 • Utilizeaza facebook pentru a spori traficul pentru site-ul tau, iar in rezultat vei avea vinzari.  Publicitate pe facebook – este si publicitate pentru site-ul tau!
 • Creeaza evenimente si transmite invitatii! Poza cover- 851x315, poze din evenimente - 288x192 sau 288x295. Beneficiu enorm - daca cineva se va interesa de evenimentul tau - automat acest fapt va fi vazut si de prietenii persoanei interesate. Iar setarile si notificarile de pe smartphone-ul persoanei interesate, ii vor aduce aminte cu regularitate despre evenimentul fata de care a manifestat interes.
 • Nu rata acest gen de promovare facebook - in prezenta, aceasta metoda castiga teren daca esti hotarit sa faci marketing pe facebook!
facebook inregistrare gratuita

Publicitatea pe retele de socializare prinde teren 

Apeleaza la noi pentru servicii social media calitative!!

I Skype, I Facebook, Therefore I am.