Oferim servicii de optimizare pentru motoarele de cautare
Motoare de cautare
Publicitate Google Adwords

Motoare de cautare ca instrument de promovare a site-ului

campanie google adwords
 • Cu siguranta ca a-ti auzit foarte des termenul motoare de cautare. Motoare de cautare sunt niste programe- robot, menite sa citeasca in termen restrins informatia unui web site, accesind Internetul conform cautarilor oamenilor de pe Internet (atunci cind potentialiii clienti ai unei afaceri sau oameni de rind introduc cuvinte cheie pentru cautari).
 • Motoare de cautare exemple: Renumitul Google ca motor de cautare, care e  cel ma renumit si des utilizat (motoare de cautare internet cel mai des utilizate si in Moldova), Yandex, Yahoo, motor de cautare bing etc.
 • Din punct de vedere tehnologic daca este sa examinam motoare de cautare pe internet, scopul lor este de a afisa o lista ca rezultat cit ma relevanta pentru persoana care solicita acces la informatie, iar scopul afacerii tale daca esti prezent in mediul online este sa apara site-ul tau ca rezultat pe prima pagina a listei de rezultate stipulate mai sus.
 • Ai o afacere plasata in mediul online? Dar nu ai suficienti vizitatori? E cazul sa efectuezi promovare google a site-ului tau, amplasind bannere publicitare pe diferite site-uri (care iti vor directiona vizitatori pe site-ul tau de pe alte site-uri), sau poti organiza publicitate google in sop de aparitie pe prima pagina in rezultatele de cautare a unui motor de cautare google.
 • Programul prin care orice utilizator poate seta publicitate pe site- este programul de publicitate google adwords. Tot ce trebuie sa ai ca sa setezi campanii adwords este un cont google- si tot spectrul de servicii google iti sta la dispozitie!
 • Pentru a incepe o promovare google adwords este necesar sa iti stabilesti mai intii scopurile. Iti doresti sa apari in rezultat in cautarile conform cuvinte cheie (anunt textual)- nimic mai simplu! Cuvinte cheie adwords iti stau la dispozitie si sunt gata sa te ajute! Publicitate adwords nu e numai rezultat in cautari, e si bannere publicitare  pentru reclama adwords pe diferite site-uri.
 • Tot spectrul de servicii google adwords nu se rezuma numai la anunturi pe google sau banner publicitar pret de citeva centi, el se largeste si asupra partenerilor Google, care lucreaza cu cele mai bune motoare de cautare. Invata din Internet cum sa faci setari google, cum sa treci la creare cont google,  inregistrare google, si care este diferenta intre servicii google si servicii adwords.
agentie adwords

Metode de promovare si tipuri de campanii Google Adwords

publicitate adwords
 • De multe ori se intimpla asa, ca clientul interest de publicitate sa acceseze mesajul publictar, sa afectueze o trecere pe site, dar din careva motive paraseste site-ul sau se sustrage, fara a finisa procedura de cumparare. Aici in ajutor vine remarketingul- ce inseamna urmarirea utilizatorilor internet-ului cu publicitate pe orice web-site, dupa ce au intrat (au accesat) pe web site-ul tau. Adica, daca cineva in cadrul unei promotii a accesat site-ul tau, el va fi tinut minte de google si urmarit pe alte site-uri de publicitatea ta, marind sansele ca el sa se intoarca sis a efectueze o cumparatura.
 • Cum este posibil?In codul site-ului tau se introduce un fragment de cod care va tine minte informatia despre utilizatorii tai, si o va transmite in programul google adwords.  Astfel, setarea remarketingului devine posibila pe termen de la citeva zile la citeva saptamini.
 • Mai mult ca atit- remarketingul permite si crearea unor liste cu clientii stipulati mai sus pentru a fi utilizate ori de cite ori este nevoie.
 • O campanie de promovare de cautare este specifica prin faptul ca aveti posibilitatea imediata de a plasa anunturi de cautare in motoarele de cautare google, ca rezultat a unor interpelari sau solicitari a clientilor potentiali. Datele statistice arata ca mai mult de 70% de consumatori cauta informative despre produs inainte de efectua o cumparatura. De ce sa nu vada ei in primul rind oferta companiei Dvs?
 • Mai mult ca atit, sa nu uitam de faptul ca google adwords da posibilitatea ca Dvs sa achitati doar pentru click- doar pentru trecerea clientului Dvs in baza anuntului pe site-ul Dvs. Adauga in anuntul textual informatia despre reducerile sau promotiile pe care le ai, impreuna cu o chemare sau indemn spre actiune. In asa caz- trecerile spre site-ul Dvs vor spori si intreaga gama de servicii google iti va adduce garantat clienti!
 • O campanie display google adwords este specifica prin faptul ca ofera posibilitatea de a amplasa pe diverse site-uri publicitatea Dvs, in dependent de preferintele si interesele clientilor Dvs. Puteti influenta faptul ca publicitatea sa fie rulata pe site-uri de destinatie speciala, sa exludeti sau includeti client potentiali in dependent de virsta, sex, interese si locatie.
 • Recent Google Adwords pentru Moldova a lansat posibilitatea setarii campaniilor pentru Chisinau si Balti, pentru o precizie mai inalta in tintirea publicului Dumneavoastra. In dependent de scopurile pe care ti le stabilesti (fie ca sporirea notorietatii a unui brand, fie ca ai nevoie de mai multe click-uri ori conversii), platesti doar pentru rezultat: pentru click, pentru 1000 de afisari pe ecran etc. O lume intreaga vas ta la dispozitie prin intermediul campaniilor Google Adwords!
reclama google

Incepe promovare Google Adwords acum!

Atit timp cit nu o faci, ratezi clienti in favoarea concurentilor!!

I Skype, I Facebook, Therefore I am.