Oferim idei de promovare si strategii de optimizare
Marketing online: beneficii si importanta
Reclama online: sugestii si recomandari

Publicitate pe Internet si strategii marketing online

campanie de promovare online

Marketingul in sine contine si necesitatea de a promova pe diferite cai afacerile, pentru a spori cifra de afaceri (vinzarile). Care atunci e diferenta dintre marketing traditional si marketing online? Reteaua internet e ceea ce ne inconjoara de zi cu zi, cistiging tot mai mult si mai mult teritoriu, oamenii isi dubleaza viata de zi cu zi si in mediul online, de a face marketing pe Internet e absolut necesar, pentru ca sa asiguri prezenta firmei tale acolo, unde se afla clientii tai potentiali.

 • Idei de promovare poti avea multe, iar cind cauti instrumente de promovare pentru o anumita promotie sau cind promovarea de-abia se planifica, nu uita sa te gindesti si la strategii de marketing online, pentru promovare pe internet
 • Daca ai firme online- asiguri viitorul lor. Cind te gindesti la strategii marketing online, ia in vedere faptul ca facind publicitate pe internet, ai posibilitatea sa targhetezi cu usurinta publicul de care ai nevoie (poti exclude sau include femei, barbati, cu copii sau fara, Chisinau, Balti, o tara intreaga sau o regiune anumita, care se intereseaza de sanatate, sau telefonie mobile etc), ceea ce alte canale de promovare nu ofera.

Orice gen de campanii online poate contine citeva modalitati de promovare online (fie ca apelezi la Social Media, sau publicitate de site-uri diverse (ori motoare de cautare), care popularizeaza servicii online pe care le puneti la dispozitie clientului. Stabileste strategii de promovare online eficiente pentru o promovare online de durata, tinind aminte de aspectul ca anume facind publicitate pe net achiti doar pentru rezultat, atunci cind clientul interactioneaza cu mesajul tau publicitar.

campanii online

Reclama online metode de implimentare

promovarea
 • Publicitate pe website-uri inseamna plasarea bannere, video, text pe web-site-uri din Moldova (999, jurnal, protv, point, etc.) Publicitate pe internet pe site-urile locale (made in Moldova) are un beneficiu extrem de important- permite targhetarea auditoriului tinta cu o precizie inalta, si anume: daca aveti un produs auditoriul tinta a caruia corespunde cu auditoriul tinta a unui site, atunci reclama online sau amplasarea publicitatii pe acest site e alegerea corecta in cazul promovarii in mediul online.
 • Sau, site-urile destinate vinzarii-cumpararii de produse/servicii sunt benefice pentru a promova reduceri sau actiuni promotionale cu o precizie maximala pentru grupul de persoane interesate pentru o sporire considerabila a vinzarilor in termen scurt si pentru rezultate online considerabile. Site-urile de stiri locale sunt benefice pentru a aduce rapid la cunostinta consumatorilor despre prezenta unui produs nou, unei oferte noi, sau a unui brand nou, in cadrul unei strategoo de marketing online complexe.
 • Nu este un secret ca in prezent utilizatorii Internet cauta mult mai multa distractie pe zi ce trece. Cind scopul navigarii pe Internet este divertismentul- atunci publicitatea este mult mai eficienta- clientul potential e relaxat, si gata sa descopere lucruri noi!
 • Un spot video pre-roll poate fi revolutionar in aceasta ordine de idei! Publicitate pe internet dinamica atrage prin captivitatea sa, si anume ca reda beneficiile produsului cit la nivel audio, cit si video. Iar milioanele de utilizatori si miliardele de accesari pe diferite platforme video nu pot fi nicidecum ignorate! Canalul (site-ul) Youtube este cel mai popular site cu continut video, iar contactele cu clientii potentiali au un impact asupra afacerii destul de bun.
 • Ceea ce este deosebit de reclamele TV este ca pe Youtube oamenii sunt observa  mesajul video, il vizioneaza in totalmente de regula. Romania impreuna cu R. Moldova sunt lideri la cresterea timpului de utilizare a canalului  Youtube in Europa de Est. Mai aveti dubii referitor la eficienta publicitatii pe platformele video?
 • La moment practic orice persoana din Moldova utilizeaza cel putin una din retele sociale. S-a demonstrat la nivel statistic ca promovarea pe Social Media a adus companiilor mult mai multi clienti decit campaniile bazate pe alte metode de promovare. In social media consumatorii sunt mult mai receptivi pentru un contact cu publicitate pe Internet a afacerii tale- ceea ce o face sa fie destul de efcicienta, populara si accesibila.

Iata care sunt cele mai mari beneficii ale amplasarii publicitatii pe retelele sociale:

 • creste notorietatea brand-ului, a companiei, gratie la promovare pe internet
 • creste traficul paginii sau a web-site-ului final dupa amplasare publicitate pe internet
 • se majoreaza numarul de fani- consumatori loiali, in baza la reclama online
 • cresc vinzarile si scad bugetele investite in marketing in cadrul unei campanii de marketing online.
canale de promovare

Care atunci e diferenta dintre marketing traditional si marketing online? 

Apeleaza acum pentru o oferta personalizata!!

I Skype, I Facebook, Therefore I am.